På Bergö Åkeri erbjuder vi en rad olika tjänster

inom flytt, städ och åkeri.

Begär kostnadsfri offert

Bergö Åkeri

På Bergö Åkeri erbjuder vi en rad olika tjänster inom flytt, städ och åkeri. Oavsett arbetets omfattning så garanterar vi att göra allt för att du ska bli nöjd. För oss är inget arbetet för litet. Vi är en firma som jobbar med kvalitet och som erbjuder dig ett kostnadseffektivt resultat.

Flyttstädning

En av de tjänster som du kan få hjälp av från oss är flyttstädning. Vid en flyttstädning genomför vi arbetet så att du kan koppla av och lägga fokus på ditt nya hem. Vi garanterar dig noggrannhet och kvalitet genom hela processen. Du som befinner dig i närheten av Borås, Kungsbacka, Lerum och Torslanda kan ta del av vår flyttstädning.

Transporttjänster

Vi erbjuder dig en rad olika transporttjänster för dig som befinner sig i vårt geografiska område. Oavsett vilken typ av transport som du behöver hjälp med så lovar vi dig att utföra arbetet tryggt och säkert. Hos oss finns erfarenheten och yrkesskickligheten att genomföra flyttransporter och transport av diverse bud. Vid alla körningar så är vi väldigt noggranna med att följa trafikens lagar och med säkerhet leverera ditt bud i utmärkt skick.

Städtjänster

Utöver flyttstädning så har du hos oss möjligheten att få hjälp med kontorsstädning och hemstädning, vid både enstaka tillfällen och på veckobasis. Här har vi personal med en mångårig erfarenhet inom städbranschen som har precis vad som krävs för att kunna presentera ett skinande rent resultat.

 

Dödsbo

VI HJÄLPER DIG

När en släkting avlidit eller flyttat till äldreboende, eller ska flytta från sin bostad, är det mycket att tänka på och saker som måste göras. Vänd er till oss!

Vi har lång erfarenhet av att ta hand om allt det praktiska kring tömning av dödsbo.
Vi ser även till att bostaden flyttstädas om så önskas.

Begär offert idag

Ni är alltid välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller formuläret.

  Förnamn *
  Efternamn *
  Email adress *
  Mobilnummer

  Ämne

  Hur kan vi hjälpa dig?