Välj en sida

Flyttstädning & städtjänster kring Lerum, Torslanda, Borås & Kungsbacka

VÅRA TJÄNSTER

På Bergö Åkeri erbjuder vi en rad olika tjänster inom flytt, städ och åkeri. Oavsett arbetets omfattning så garanterar vi att göra allt för att du ska bli nöjd. För oss är inget arbetet för litet. Vi är en firma som jobbar med kvalitet och som erbjuder dig ett kostnadseffektivt resultat.

Flyttstädning

En av de tjänster som du kan få hjälp av från oss är flyttstädning. Vid en flyttstädning genomför vi arbetet så att du kan koppla av och lägga fokus på ditt nya hem. Vi garanterar dig noggrannhet och kvalitet genom hela processen. Du som befinner dig i närheten av Borås, Kungsbacka, Lerum och Torslanda kan ta del av vår flyttstädning.

Transporttjänster

Vi erbjuder dig en rad olika transporttjänster för dig som befinner sig i vårt geografiska område. Oavsett vilken typ av transport som du behöver hjälp med så lovar vi dig att utföra arbetet tryggt och säkert. Hos oss finns erfarenheten och yrkesskickligheten att genomföra flyttransporter och transport av diverse bud. Vid alla körningar så är vi väldigt noggranna med att följa trafikens lagar och med säkerhet leverera ditt bud i utmärkt skick.

Städtjänster

Utöver flyttstädning så har du hos oss möjligheten att få hjälp med kontorsstädning och hemstädning, vid både enstaka tillfällen och på veckobasis. Här har vi personal med en mångårig erfarenhet inom städbranschen som har precis vad som krävs för att kunna presentera ett skinande rent resultat.

Anlita oss för flyttstädning och andra städtjänster kring Borås, Kungsbacka, Lerum och Torslanda med omnejd.

Vi arbetar på en rad olika orter runt om i Göteborgsområdet. Befinner du dig i närheten av Borås, Kungsbacka, Lerum eller Torslanda och är intresserad av vad vi har att erbjuda? Då är du varmt välkommen att kontakta oss antingen via telefon eller genom kontaktformuläret som finns här på sidan. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

 

Flyttstäd och andra flyttjänster kring Borås, Lerum, Kungsbacka och Torslanda

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Bergö åkeri AB

Backa Bergögata 8

42246 Hisings Backa    

076-1822306

info@bergoakeri.se